- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Υλικά για το βούτυρο μήλου
3½ κιλά μήλα 1 φλιτζάνι νερό ½ φλιτζάνι ζάχαρη ½ φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου ή μελάσα (προαιρετικό) Χυμός & ξύσμα από 1 λεμόνι 1 κουτ. γλυκού κανέλα 1 κουτ. γλυκού κάρδαμο (προαιρετικό) 1 κουτ. σούπας φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο (προαιρετικό) Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε τα μήλα σε τέταρτα, αφαιρώντας τους σπόρους. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με το νερό και τα βράζουμε σκεπασμένα για 40–45 λεπτά. Τα πολτοποιούμε με ραβδομπλέντερ. Ξαναβάζουμε τον πολτό στην κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 4–5 ώρες, μέχρι να πήξει, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέτουμε ζάχαρη, λεμόνι και μπαχαρικά. Ανακατεύουμε καλά. Μόλις γίνει παχύ και βελούδινο, το βάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα. Μικρό μυστικό: Αναμειγνύουμε διαφορετικά είδη μήλων για πιο ισορροπημένη γεύση.Πώς το απολαμβάνουμε
Πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί με λίγο βούτυρο Στο γιαούρτι ή στη βρώμη Ως topping σε pancakes ή βάφλες Ή σαν συνοδευτικό σε πλατό τυριών με κρασί Δείτε επίσης: Λαχταριστό άλειμμα μήλου με μέλι Ένα φρούτο – 24 ιδέες: Αλμυρές και γλυκές συνταγές με μήλα για όλες τις ώρεςfrom cantinamag.gr https://ift.tt/F2YpbwT
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου