- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Γιατί είναι σημαντικός
Γιατί, παρότι σπούδασε μαγειρική στο Μπέρμιγχαμ και ταξίδεψε δουλεύοντας σε πολλές χώρες, δεν ξέχασε ούτε για μια στιγμή τις ρίζες του. Γεννήθηκε στην Κέρκυρα και οι πρώτες του αγάπες ήταν η θάλασσα και το ψάρεμα, αγάπες στις οποίες μένει πιστός και με πάθος μέχρι σήμερα. Στα 19 του βρέθηκε στο Μπέρμιγχαμ για να σπουδάσει μαγειρική, αξιοποιώντας ένα κοινοτικό πρόγραμμα επιδοτούμενων διδάκτρων, όπως λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο ίδιος. Θήτευσε σε εστιατόρια μικρά, αλλά και βραβευμένα με αστέρια Michelin σε Αγγλία, Σκωτία, Ισπανία, Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ έφτασε μέχρι τη Βενεζουέλα. Στους μέντορές του κατατάσσει τον Carles Gaig, Καταλανό μάγειρα τέταρτης γενιάς, τον Κώστα Σπηλιάδη, δημιουργό των εστιατορίων Milos, και την αείμνηστη «γευσιγράφο» Εύη Βουτσινά. Επιστρέφοντας ανέλαβε την κουζίνα του εμβληματικού Milos στο κάποτε «Hilton» και έκανε ένα πέρασμα από το δημοφιλές τότε Αλάτσι, για να βρεθεί τελικά στη βασική ομάδα που δημιούργησε την Cookoovaya, της οποίας πλέον είναι ο chef-patron.
from cantinamag.gr https://ift.tt/6RtOrlT
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου