Πεντανόστιμα σπιτικά πατατάκια BBQ σε 30 λεπτά

Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.

Vegan παγωτό: Είναι απαραίτητα και υγιεινό;

Tα τελευταία χρόνια η τάση του βιγκανισμού κερδίζει ολοένα περισσότερο έδαφος, καθώς θεωρείται και πιο υγιεινός και πιο βιώσιμος τρόπος ζωής και διατροφής. Έτσι γεννήθηκαν τα plant-based παγωτά, στα οποία απουσιάζει κάθε ζωικό στοιχείο, που αντικαθίσταται από φυτικά υποκατάστατά του. Στην ίδια λογική κινούνται και όλες οι τάσεις για την παραγωγή ενός πιο βιώσιμου προϊόντος που σέβεται τον πλανήτη, με zero waste προτάσεις, όπως ανακυκλώσιμα κυπελάκια ή εδώδιμα κουταλάκια. Στον αντίποδα του vegan βρίσκεται το healthy. Ένα vegan παγωτό δεν είναι απαραίτητα και υγιεινό, καθώς μπορεί να έχει υποστεί μεγάλη επεξεργασία στην παρασκευή του, ώστε να αφαιρεθούν τα ζωικά στοιχεία από τη σύστασή του. Η τάση για πιο υγιεινά παγωτά απαιτεί έλεγχο της ετικέτας, αγνά υλικά, λιγότερη ή καθόλου ζάχαρη και λιγότερα λιπαρά. Σε αυτή τη λογική κινούνται και κάποιες προσπάθειες μικρών παραγωγών για παγωτό ημέρας που δεν έχει συντηρητικά, ενώ στοχεύει στα αγνά και φρέσκα υλικά του. Δείτε παρακάτω και μερικές προτάσεις για να φτιάξετε παγωτό χωρίς ζάχαρη ή γάλα στο σπίτι:

Σπιτικά παγωτίνια της μπουκιάς με γιαούρτι Φτιάχνουμε μόνοι μας ελαφρύ, υγιεινό παγωτό, ό,τι πρέπει για όταν θέλουμε κάτι γλυκό όσο κρατάει ο καιρός.

Εύκολο παγωτό σοκολάτα-μπανάνα χωρίς ζάχαρη Ένα εύκολο healthy παγωτό σοκολάτα-μπανάνα, ιδανικό για μικρούς και μεγάλους.

Σορμπέ λεμονιού Η συνταγή είναι ιταλική. Ακολουθήστε τη και φτιάξτε αυθεντικό sorbetto al limone, πλούσιο σε γεύση και δροσιστικό!



from cantina.protothema.gr https://ift.tt/cbPFq5y

Σχόλια