Κέικ με αλμυρή καραμέλα, καρύδια και αχλάδια ποσέ

Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.

Καραμελωμένα αμύγδαλα στη φριτέζα αέρος: το εύκολο γλυκό σνακ

Οι ξηροί καρποί είναι ένα υγιεινό σνακ που πρέπει να όλοι κανονικά να καταναλώνουμε στην καθημερινότητά μας. Όλοι οι ειδικοί συστήνουν να τρώμε κάθε μέρα μια χούφτα αμύγδαλα, καρύδια, φιστίκια κάσιους… Ωστόσο, δεν είναι λίγο… βαρετό να τρώμε σκέτα ωμά αμύγδαλα; Αν τους δίναμε λίγο γεύση και λίγο γλύκα; Επειδή αγαπάμε τη φριτέζα αέρος, βρήκαμε μια συνταγή που γίνεται στο πι και φι στη συσκευή αυτή και μετατρέπει τα αμύγδαλα σε ένα σνακ που μπορεί είτε να καταναλωθεί σκέτο, είτε να συνοδεύσει το ποτό σας.

Δείτε παρακάτω τη συνταγή

Υλικά 1 ασπράδι αυγού 1 κουτ. σούπας εκχύλισμα βανίλιας 2 φλιτζάνια αμύγδαλα 3 κουτ. σούπας ζάχαρη κρυσταλλική 3 κουτ. σούπας μαύρη ζάχαρη ½ κουτ. γλυκού αλάτι ½ κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη Διαδικασία Προθερμαίνουμε τη φριτέζα αέρος. Και όσο προθερμαίνεται, χτυπάμε καλά το ασπράδι του αυγού. Προσθέτουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε καλά τις ζάχαρες, το αλάτι και την κανέλα. Ρίχνουμε το μείγμα από τις ζάχαρες στο μείγμα με τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε να καλυφθούν όλα τα αμύγδαλα ομοιόμορφα. Στρώνουμε λαδόκολλα στη φριτέζα αέρος και τοποθετούμε προσεκτικά τα αμύγδαλα, σε μια στρώση, ώστε να ψηθούν ομοίομορφα. Τα ψήνουμε για περίπου 25’ μέχρι να γίνουν πολύ τραγανά. Τα ελέγχουμε κατά καιρούς, μήπως χρειαστούν γύρισμα. Αφού τα βγάλουμε από τη φριτέζα αέρος, τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά και στη συνέχεια τα αποθηκεύουμε σε ένα δοχείο που κλείνει αεροστεγώς. Αν θέλετε κι άλλες συνταγές που γίνονται στη φριτέζα αέρος, σας έχουμε συγκεντρώσει 15 διαφορετικές προτάσεις, που γίνονται σε λιγότερο από μισή ώρα. Παράλληλα σας έχουμε συγκεντρώσει και tips που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε πιο αποτελεσματικά τη μικροσυσκευή αυτή.

from www.olivemagazine.gr https://ift.tt/Lv8tuyP

Σχόλια