- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές

Ανά μερίδα (με λίγες φέτες αβοκάντο στο σερβίρισμα) Θερμίδες: 422 Υδατάνθρακες: 68γρ. Πρωτεΐνη: 27γρ. Λιπαρά: 7γρ. Ίνες: 29γρ. Υλικά 1 κουτ σούπας ε.π. ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας 1 1/2 φλιτζ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 250 γρ. λευκά μανιτάρια, σε φέτες 500 γρ. φακή 500 ml κόκκινη σάλτσα (είτε σπιτική είτε από βαζάκι) 1 λίτρο ζωμό λαχανικών 1 ματσάκι κέιλ, ψιλοκομμένο 1/2 κουτ. γλυκού κουρκουμά 1/2 κουτ. γλυκού βασιλικό ξερό 1/4 κουτ. γλυκού πάπρικα καυτερή (προαιρετικά) λίγη κανέλα αλάτι και πιπέρι Για το σερβίρισμα Τριμμένη παρμεζάνα (προαιρετικά) Αβοκάντο σε φέτες Φρέσκο βασιλικό Εκτέλεση Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα το λάδι και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν. Θα χρειαστούμε περίπου 6΄. Προσθέτουμε τις φακές, τον ζωμό, τη σάλτσα, τον κουρκουμά, τον ξερό βασιλικό, την πάπρικα και την κανέλα. Αφήνουμε το μείγμα να φτάσει σε σημείο βρασμού και έπειτα μειώνουμε την ένταση της φωτιάς. Αφήνουμε τη φακή να σιγοβράσει και να μαγειρευτεί για 45΄ μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το κέιλ και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί για ακόμη 3΄-4΄ μέχρι να μαλακώσει λίγο το κέιλ. Δοκιμάζουμε και προσαρμόζουμε το αλατοπίπερο στην προτίμησή μας. Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο και γαρνίρουμε με φέτες αβοκάντο, φρέσκο βασιλικό και τριμμένη παρμεζάνα αν είμαστε vegetarians. Δείτε επίσης: Πρωτεΐνη: Τι ακριβώς είναι και πόση χρειαζόμαστε 12 τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη 4 τροφές με περισσότερη πρωτεΐνη από το αυγόfrom www.olivemagazine.gr https://ift.tt/3CXw3HN
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου