Κέικ με αλμυρή καραμέλα, καρύδια και αχλάδια ποσέ

Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.

Το Vegan Life Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη

Το Vegan Life Festival Athens, η μεγαλύτερη γιορτή του vegan τρόπου ζωής, επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στις 2 και 3 Οκτωβρίου 2021, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας, το φεστιβαλ θα πραγματοποιήσει ένα διήμερο αφιερωμένο στο vegan φαγητό και cruelty free και zero waste προϊόντα. Παράλληλα, στο πλαίσιο, της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και εργαστήρια αλλά και δραστηριότητες για τα παιδιά. Δείτε στο παρακάτω post το πρόγραμμα όλων των δραστηριοτήτων και των ομιλιών του διημέρου:
Το φεστιβάλ έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο προς έναν φιλικότερο τρόπο ζωής προς το περιβάλλον, τα ζώα, τον άνθρωπο, τον πλανήτη γενικότερα. Τώρα που οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής γίνονται όλο και πιο έντονες, η ανάγκη για βιώσιμες λύσεις γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική. Απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για έναν πιο ειρηνικό, vegan τρόπο ζωής και θέλουν να μάθουν ακόμη περισσότερα για τα πολλαπλά οφέλη του. info Vegan Life Festival, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Σάββατο & Κυριακή 2 & 3 Οκτωβρίου 2021 Ώρες διεξαγωγής: 11:00 – 23:00 Eίσοδος Ελεύθερη Δείτε επίσης: Vegan Life Festival 2018: Η μεγαλύτερη γιορτή του βιγκανισμού Το πιο ανατρεπτικό vegan σοκολατένιο κέικ γίνεται με συνταγή του 1930! Λαχταριστό vegan cheesecake

from www.olivemagazine.gr https://ift.tt/3AUlmVI

Σχόλια