Cozy & Clean: Η εκλεπτυσμένη πλευρά του εορταστικού comfort food

Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.

Panettone: Πού βρίσκουμε από τα καλύτερα της πόλης αυτές τις γιορτές

panettone

Γλυκιά αναμονή, μυρωδιές γιορτής και η απόλυτη ιταλική απόλαυση: το panettone επιστρέφει δυναμικά στην Αθήνα, ειδικά την περίοδο των γιορτών, και φέτος οι φούρνοι, τα delicatessen και τα ζαχαροπλαστεία της πόλης ανεβάζουν τον πήχη. Από κλασικές συνταγές με σταφίδες και κίτρο μέχρι premium εκδοχές με φιστίκι, σοκολάτα ή προζύμι ωρίμασης, ο χριστουγεννιάτικος θησαυρός της Ιταλίας έχει πλέον γίνει must για το αθηναϊκό γιορτινό τραπέζι. Πού θα βρείτε τα καλύτερο panettone της Αθήνας; Σας προτείνουμε πέντε αγαπημένα μας.
Antonis Selekos Conceptual Desserts Πλούσια διακοσμημένο εξωτερικά, κυψελωτό και αέρινο εσωτερικά, είναι φτιαγμένο με προζύμι. Φέτος, βρίσκουμε πανετόνε με μαύρη σοκολάτα, καραμελωμένα φουντούκια, αλατισμένη καραμέλα και ανθό αλατιού, πανετόνε με σταφίδες, κράνμπερι, χειροποίητο κονφί πορτοκαλιού και λεμονιού, και μαύρη σοκολάτα, πανετόνε με φιστίκια Αιγίνης, λευκή σοκολάτα, κράνμπερι και νουγκά φιστικιού και πανετόνε με χειροποίητα καραμελωμένα μήλα, κανέλα και μπαχαρικά, αλατισμένη καραμέλα με fleur de sel και τραγανό στρόιζελ Εριφύλης 2, Παγκράτι, τηλ.: 210 7248888 Μπορεί να είναι εικόνα μπάμπκα και μπαγκέτα Takis Bakery Αφράτο σαν σύννεφο και φουλ βουτυράτο, με μεγάλες κυψέλες. Το βρίσκουμε σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές. Την κλασική που είναι τελείως σκέτο, με φιστίκι από τη Σικελία, με βατόμουρο και σοκολάτα, και και τρεις διαφορετικές σοκολάτες. Μισαραλιώτου 14, Αθήνα, τηλ.: 210 9230052
 Temps Perdu Παραδοσιακό πανετόνε με κονφί από λεμόνι, μανταρίνι και πορτοκάλι. Φτιάχνεται με ζύμη μακράς ωρίμανσης και μοσχοβολά βούτυρο και εσπεριδοειδή. Αξαρλιάν (Λέκκα) 2, Αθήνα και Καραΐσκου 114, Πειραιάς, τηλ. 210 4296027
Ντούρας Ολόφρεσκο και μυρωδάτο, από τον φούρνο του Χαλανδρίου που φημίζεται για την ποιότητά του. Πολύ ιδιαίτερη η εκδοχή al limoncello, με προζύμι, κομμάτια φρουι γλασέ και λεπτή επικάλυψη λευκής σοκολάτας. Βρίσκουμε ακόμη Panettone Mandorlato, με σταφίδες, πορτοκάλι και κομμάτια πάστας αμυγδάλου. Επιδαύρου 87, Χαλάνδρι, τηλ. 21 0685 3298
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Le Greche (@le_greche)

Le Greche Βρίσκουμε πανετόνε Fiasconarο, ένα παραδοσιακό σισιλιάνικο brand γλυκών, σε καλαίσθητες συσκευασίες από τους Dolce & Gabbana. Από γεύσεις, επιλέγουμε μεταξύ των πανετόνε με σοκολατένια ζύμη, κομμάτια σοκολάτας μαύρης/γάλακτος και πάστα πορτοκάλι, πανετόνε με γλάσο φουντουκιού, πανετόνε με σταφίδες σε γλυκό κρασί, με γλάσο αμυγδάλου και το κλασικό με σταφίδες και εσπεριδοειδή. Αγία Παρασκευή: Λεωφ. Μεσογείων 456, τηλ. 2100101617 Αθήνα: Μητροπόλεως 16, τηλ. 2167006458 Νέο Ψυχικό: Ολυμπιονικών 220 & Λυκούργου τηλ. 2130416299 Κολωνάκι: Πατριάρχου Ιωακείμ 19, τηλ: 2109244989 Δείτε επίσης: Αντώνης Σελέκος: Ο ζαχαροπλάστης που αγάπησε το panetone Pirlatura: Αυτό είναι το μυστικό βήμα που δίνει ψυχή στο πανετόνε

from cantinamag.gr https://ift.tt/1zxRo65

Σχόλια