Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.

Χριστούγεννα αλλιώς: Δημιουργικό, μεσογειακό μενού 5 πιάτων από την Ελένη Σαράντη

Τα Χριστούγεννα δεν χρειάζονται απαραίτητα υπερβολή για να είναι εντυπωσιακά. Χρειάζονται καθαρές γεύσεις, ισορροπία και μια ιδέα που να ενώνει το τραπέζι. Σε αυτό το πνεύμα, η Ελένη Σαράντη προτείνει ένα πλήρες μενού πέντε πιάτων με μεσογειακό φόντο, όπου η δημιουργικότητα συναντά την εποχικότητα και η γιορτή παραμένει ουσιαστική.

Πλήρες γιορτινό μενού για τα Χριστούγεννα

1. Κορμός με κατσικίσιο τυρί, κράνμπερις και φιστίκια Αιγίνης Ο κορμός είναι μία δοκιμασμένη κι επιτυχημένη επιλογή όταν σχεδιάζουμε ένα εορταστικό μενού. Η Ελένη Σαράντη μάς δίνει τη συνταγή για κορμός με κατσικίσιο τυρί, κράνμπερις και φιστίκια Αιγίνης. Διαβάστε αναλυτικά τη συνταγή εδώ. 2.Σαλάτα με κολοκύθα, μανταρίνι, γκοργκοντζόλα και αλμυρή γκρανόλα Μια δροσερή και εντυπωσιακή σαλάτα σε συνταγή της Ελένης Σαράντη, που αποτελεί ιδανική επιλογή όταν η περίσταση το απαιτεί. Διαβάστε αναλυτικά τη συνταγή εδώ. 3. Χριστουγεννιάτικο πιλάφι Τι πιο ωραίο από το να προσθέσουμε στο εορταστικό μενού μας ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο πιλάφι. Η Ελένη Σαράντη μάς δίνει τη συνταγή. Διαβάστε αναλυτικά τη συνταγή εδώ. 4.Χοιρινή πορκέτα με προσούτο, μοσχαρίσιο κιμά & αποξηραμένα φρούτα Ένα από τα πλέον εμβληματικά χριστουγεννιάτικα πιάτα, η χοιρινή πορκέτα με προσούτο, μοσχαρίσιο κιμά και αποξηραμένα φρούτα, με όλη τη διαδικασία βήμα - βήμα. Από το κρέας που θα επιλέξουμε μέχρι το τύλιγμα και τα βήματα για να πετύχουμε την πιο τραγανή πέτσα. Διαβάστε τη συνταγή εδώ. 5.«Τιραμισού» με βασιλόπιτα Το τιραμισού το αγαπάμε πολύ και το επιλέγουμε σε γιορτινά μενού για να κλείσει όσο πιο γλυκά γίνεται το τραπέζι μας. Εδώ, η Ελένη Σαράντη μάς δίνει τη συνταγή για να το φτιάξουμε με βασιλόπιτα. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ. Styling—ΤΖΑΝΝΉΣ ΣΙΦΝΑΊΟΣ, Food styling—ΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Φωτογραφίες—LAMBROS MENTZOS PHOTOGRAPHY Δείτε επίσης Πώς να φτιάξουμε πορκέτα βήμα-βήμα; Η Ελένη Σαράντη μάς δίνει οδηγίες

from cantinamag.gr https://ift.tt/1TwufVn

Σχόλια