
Πλήρες γιορτινό μενού για τα Χριστούγεννα
1. Κορμός με κατσικίσιο τυρί, κράνμπερις και φιστίκια Αιγίνης Ο κορμός είναι μία δοκιμασμένη κι επιτυχημένη επιλογή όταν σχεδιάζουμε ένα εορταστικό μενού. Η Ελένη Σαράντη μάς δίνει τη συνταγή για κορμός με κατσικίσιο τυρί, κράνμπερις και φιστίκια Αιγίνης. Διαβάστε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.
2.Σαλάτα με κολοκύθα, μανταρίνι, γκοργκοντζόλα και αλμυρή γκρανόλα Μια δροσερή και εντυπωσιακή σαλάτα σε συνταγή της Ελένης Σαράντη, που αποτελεί ιδανική επιλογή όταν η περίσταση το απαιτεί. Διαβάστε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.
3. Χριστουγεννιάτικο πιλάφι Τι πιο ωραίο από το να προσθέσουμε στο εορταστικό μενού μας ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο πιλάφι. Η Ελένη Σαράντη μάς δίνει τη συνταγή. Διαβάστε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.
4.Χοιρινή πορκέτα με προσούτο, μοσχαρίσιο κιμά & αποξηραμένα φρούτα Ένα από τα πλέον εμβληματικά χριστουγεννιάτικα πιάτα, η χοιρινή πορκέτα με προσούτο, μοσχαρίσιο κιμά και αποξηραμένα φρούτα, με όλη τη διαδικασία βήμα - βήμα. Από το κρέας που θα επιλέξουμε μέχρι το τύλιγμα και τα βήματα για να πετύχουμε την πιο τραγανή πέτσα. Διαβάστε τη συνταγή εδώ.
5.«Τιραμισού» με βασιλόπιτα Το τιραμισού το αγαπάμε πολύ και το επιλέγουμε σε γιορτινά μενού για να κλείσει όσο πιο γλυκά γίνεται το τραπέζι μας. Εδώ, η Ελένη Σαράντη μάς δίνει τη συνταγή για να το φτιάξουμε με βασιλόπιτα. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ. Styling—ΤΖΑΝΝΉΣ ΣΙΦΝΑΊΟΣ, Food styling—ΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Φωτογραφίες—LAMBROS MENTZOS PHOTOGRAPHY Δείτε επίσης Πώς να φτιάξουμε πορκέτα βήμα-βήμα; Η Ελένη Σαράντη μάς δίνει οδηγίεςfrom cantinamag.gr https://ift.tt/1TwufVn
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου