- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.
Η συνταγή της ημέρας: Ντοματόρυζο με πελτέ, λιαστή ντομάτα, ρίγανη. Το μενού της εβδομάδας (10/11 – 16/11)
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές

Το μενού από τις 10/11 έως τις 16/11
Δευτέρα 10/11 Ντοματόρυζο με πελτέ, λιαστή ντομάτα, ρίγανη Μία νόστιμη συνταγή, ιδανική για την πρώτη εργάσιμη ημέρα της εβδομάδας, αφού φτιάχνεται πολύ γρήγορα. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.
Τρίτη 11/11 Μοσχαρίσιο συκώτι με ψητό λάχανο Το μοσχαρίσιο συκώτι έχει φανατικούς θαυμαστές. Σε αυτή τη συνταγή το συνοδεύουμε με ψητό λάχανο κι έχουμε ένα τέλειο πιάτο. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.
Τετάρτη 12/11 Αγκινάρες με κρεμμυδάκια και μάραθο Απλό, αλλά πολύ αρωματικό πιάτο που το ετοιμάζουμε σε ελάχιστο χρόνο. Οι αγκινάρες φρέσκιες ή κατεψυγμένες είναι ιδανική επιλογή για το καθημερινό τραπέζι. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.
Πέμπτη 13/11 Ρεβιθάδα με λουκάνικο πετάλι και μπούκοβο Ένα εξαιρετικά νόστιμο πιάτο για όσους αγαπούν τα ρεβίθια, που σε πολλές συνταγές, όπως στη συγκεκριμένη, ταιριάζουν άψογα με λουκάνικα. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.
Παρασκευή 14/11 Γκρατέν με τόνο, γραβιέρα και γλυκοπατάτες Ένα διαφορετικό, πιο θαλασσινό, γκρατέν. Η γλύκα της πατάτας, σε συνδυασμό με τη γραβιέρα και τον τόνο, φέρνει τη γευστική ισορροπία. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.
Τι τρώμε το Σαββατοκύριακο
Σάββατο 15/11 Χοντρό μακαρόνι με προβατίνα, μαύρο πιπέρι και ανθότυρο Ένα πιάτο λιτό και γενναιόδωρο, που φέρνει στο τραπέζι μας την αυθεντική παρηγορητική γεύση της ελληνικής κουζίνας. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ. Κυριακή 16/11
Κατσικάκι με μέλι, δυόσμο και πατάτες στον φούρνο Αργοψήνουμε μελωμένο κατσικάκι με πατάτες στη γάστρα για το κυριακάτικο τραπέζι. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.
Ανοιχτή κρεμμυδόπιτα Αγαπημένη πίτα για μικρούς και μεγάλους. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.
Σαλάτα με σπαράγγια, μπλε τυρί και ντομάτα Μία πολύ νόστιμη σαλάτα με σπαράγγια και μπλε τυρί, που ταιριάζει πολύ στο κυριακάτικο τραπέζι. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.
Σπάτουλα: το παραδοσιακό γλυκό της Καλαμπάκας Ένα τοπικό γλυκό που συνδυάζει τρυφερό παντεσπάνι με καρύδι, μοναδική κρέμα βανίλιας και κανέλα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς! Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ. from cantinamag.gr https://ift.tt/GDsOSKL
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου