Οσομπούκο με κρασί και τραγανό σκορδόψωμο

Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.

ViBo Harvest Festival: Η μαγεία του τρύγου ζωντανεύει στον Πειραιά

Ένα φεστιβάλ που γιορτάζει την ελληνική αμπελουργία και ένα οινικό και γαστρονομικό ταξίδι σε τέσσερις περιοχές της χώρας μας φιλοξενεί από τις 29 Σεπτεμβρίου το ViBo Bistrot στον Πειραιά. Ο λόγος για το Vibo Harvest Festival, το οποίο θα διαρκέσει έναν μήνα, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις του καλού κρασιού να ταξιδέψουν γευστικά σε όλη την Ελλάδα και να ανακαλύψουν τις μοναδικές ποικιλίες και τις ιστορίες πίσω από κάθε περιοχή και κτήμα. Η περίοδος του τρύγου (Αύγουστος - Οκτώβριος) αποτελεί τη πιο σημαντική στιγμή για την ελληνική οινοποιία και το ViBo φιλοδοξεί να μεταφέρει αυτή τη μαγεία στον Πειραιά. Το φεστιβάλ αποτελεί έναν φόρο τιμής στους οινοποιούς που με πάθος και τεχνογνωσία αναδεικνύουν τον ελληνικό αμπελώνα. Το Vibo Harvest Festival διαρθρώνεται σε τέσσερις εβδομαδιαίες θεματικές ενότητες, κάθε μία αφιερωμένη σε διαφορετική οινοπαραγωγική περιοχή της Ελλάδας: - Νησιά, θαλασσινές γεύσεις (29 Σεπτεμβρίου - 5 Οκτωβρίου): τα νησιώτικα terroirs και οι ποικιλίες που διαμορφώθηκαν από τη θάλασσα και τον ήλιο. - Πελοπόννησος, αρχαίες ρίζες - σύγχρονη τέχνη (6-12 Οκτωβρίου): Η πελοποννησιακή οινοποιία από το Μοσχοφίλερο της Μαντινείας έως το Αγιωργίτικο της Νεμέας. - Κεντρική Ελλάδα, η καρδιά της παράδοσης (13-19 Οκτωβρίου): οι ποικιλίες και τα κτήματα που αντιπροσωπεύουν την κλασική ελληνική οινοποιία. - Βόρεια Ελλάδα, οι εμβληματικές ποικιλίες (20-26 Οκτωβρίου): οι αυτόχθονες ποικιλίες της Βόρειας Ελλάδας, με πρωταγωνιστές το Ξινόμαυρο και τη Μαλαγουζιά. Καθ' όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πιάτα που έχουν σχεδιαστεί να συνοδεύουν κάθε ποικιλία κρασιού. Επίσης, θα υπάρχει 50% έκπτωση σε ποτήρι, σε επιλεγμένες ετικέτες από την εκάστοτε περιοχή, ενώ έχουν προγραμματιστεί εβδομαδιαίες κεντρικές εκδηλώσεις με την παρουσία σομελιέ και οινολόγων από κορυφαία ελληνικά κτήματα. Τέλος, θα υπάρχει early bird προσφορά με 10% έκπτωση στο μενού φαγητού για κάθε κράτηση. Info ViBo Bistrot Πειραιά, Ναυαρίνου 10, τηλ: 210 42 20 422 Κρατήσεις-πληροφορίες https://ift.tt/SkMDTa4

from cantinamag.gr https://ift.tt/svELkrH

Σχόλια