- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Ragù alla Bolognese à la Damiano
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ξεκινάμε με καρότο, σέλερι και κρεμμύδι. Για τον κιμά η αναλογία είναι 70% βοδινό και 30% χοιρινό. Ξεκινάμε με τον χοιρινό κιμά – όπως λέει και ο Damiano, πάει πρώτος, γιατί είναι πιο λιπαρός. Μετά βάζουμε τον βοδινό και προσθέτουμε πάστα ντομάτας. Κάποιοι σε αυτό το σημείο προσθέτουν και λίγο γάλα. Και τώρα, το αναπάντεχο: προσθέτουμε μια δόση κακάο. Όχι σοκολάτα, αλλά σκέτο κακάο – αυτό το πικρό, γήινο άγγιγμα που μεταμορφώνει τη σάλτσα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το ραγού μας να σιγοβράσει για ώρες. Δεν βιαζόμαστε. Αυτή δεν είναι μια πρόχειρη σάλτσα, είναι μια ιστορία που χτίζεται με υπομονή. Όσο περισσότερο σιγομαγειρεύεται, τόσο πιο βαθιά γίνεται η γεύση του. Χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις ώρες, σύμφωνα με τον ίδιολ. Και στο τέλος, μας προτρέπει να προσθέσουμε ''αδιανόητα'' μεγάλη ποσότητα τριμμένης παρμεζάνας. Και, κάπως έτσι, μπορούμε να φτιάξουμε κι εμείς μπολονέζ, όπως θα μας τη μαγείρευε ο Damiano. Δείτε ολόκληρο το βίντεο: Φωτογραφία: Στιγμιότυπο από το βίντεο Δείτε επίσης: Ραγού ή μπολονέζ; Ξέρετε ποιες είναι οι διαφορές;from cantina.protothema.gr https://ift.tt/4ItiR2M
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου