
Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό
μενού της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 31/3 Πλαστός: Μια παραδοσιακή πίτα από τη Θεσσαλία Μια παραδοσιακή συνταγή της τρικαλινής κουζίνας, ο πλαστός, φτιάχνεται με καλαμποκάλευρο και χόρτα εποχής. Εδώ ο Σωτήρης Ευαγγέλου τον φτιάχνει με σπανάκι και μυρωδικά.
Τρίτη 1/4 Κολοκυθάκια γεμιστά με κρέμα αβγολέμονο Τα κολοκυθάκια με αβγολέμονο είναι υπέροχα και οι καλοφαγάδες τα λατρεύουν! Δοκιμάστε τα με κρέμα αβγολέμονο.

Τετάρτη 2/4
Σπαγγέτι με χταπόδι, κουκουνάρι και σταφίδες Μια μακαρονάδα με χταπόδι, που θα σάς κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε καλοκαιρινή ραστώνη απολαμβάνοντάς την σε ταβερνάκι δίπλα στο κύμα.
Πέμπτη 3/4 Fagioli e scarole ή αλλιώς φασολάδα με αντίδια και λουκάνικο Η Μάγκυ Ταμπακάκη μας φτιάχνει fagioli e scarole, μια πεντανόστιμη σούπα με βάση τα λευκά φασόλια, που φτιάχνεται με προσθήκη αντιδιών και λουκάνικου.
Παρασκευή 4/4 Vegan πιλάφι με σπαράγγια Ετοιμάζουμε πιλάφι και το συνοδεύουμε με σπαράγγια, σαφράν και αμύγδαλα. Γευστικό και χορταστικό πιάτο, ιδανικό και για όσους ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή.

Σάββατο 5/4
Μεξικάνικα σουβλάκια κοτόπουλο Σουβλάκια με μεξικάνικα αρώματα, ό,τι πρέπει για το σπιτικό BBQ ή τις παρεΐστικες μαζώξεις του Σαββάτου.
Κυριακή 6/4 Σπάλα από γουρουνάκι στη γάστρα με πατάτες και κρεμμυδάκια Αυτή η συνταγή με τη σπάλα από γουρουνάκι στη γάστρα με πατάτες και κρεμμυδάκια θα κάνει τα Κυριακάτικα τραπέζια σας αξέχαστα.
from cantina.protothema.gr https://ift.tt/E72RruX
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου