- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές

Varoulko Seaside Το εστιατόριο που άλλαξε το προφίλ της θαλασσινής γαστρονομίας στην Ελλάδα, το πολυβραβευμένου σεφ Λευτέρη Λαζάρου, συνεχίζει από το 1987 μέχρι σήμερα τη διεθνή και ελληνική του καριέρα (αστέρι Μichelin από το 2002 μέχρι πέρυσι). Το μαγειρικό ύφος του Λαζάρου έχει σφραγίσει τη νέα ελληνική κουζίνα και το στυλ του έχει επηρεάσει βαθιά τη νέα ελληνική μαγειρική. Στο Βαρούλκο θα φάτε οπωσδήποτε μια φορά στη ζωή σας, απολαμβάνοντας μαζί με τη γεύση και μπουκιές ιστορίας της καινούργιας ψαροφαγίας. Ο Head chef ο Γιάννης Υφαντίδης ετοιμάζει μια ολόκληρη σειρά εμπνευσμένα πιάτα όπως η φέτα ψάρι (ανάλογα με την ψαριά της ημέρας) με μανιτάρια σοτέ, αφρό φουντούκι και τρούφα, η ροφομακαρονάδα με κιμά γαρίδας και τα μπαρμπούνια σοτέ με υφές κουνουπιδιού και τζέλ καρότο. Σημαντικό απόκτημα της ομάδας ο έμπειρος και με διεθνείς περγαμηνές νέος διευθυντής Γεράσιμος Θυμνιός, πρώην Maitre του Salonica Restaurant (Executive Chef ο Σωτήρης Ευαγγέλου) στη Θεσσαλονίκη. Στο σέρβις η κόρη του Λευτέρη, η πολύ ικανή Ηλέκτρα. Ακτή Κουμουνδούρου 54, Μικρολίμανο, 210 5228400Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Varoulko Seaside (@varoulkoseaside)
Akti Restaurant Θέα μέχρι όπου φθάνει το μάτι στον κόλπο της Βουλιαγμένη, ανάλαφρη μοντέρνα διακόσμηση και ευφάνταστη νόστιμη κουζίνα από την ομάδα του πολυβραβευμένου σεφ Παναγιώτη Γιακαλή (αστέρι Michelin). Καλοφτιαγμένα «ωμά» -σεβίτσε, ταρτάρ και καρπάτσιο- και μετά μια σειρά από σπεσιαλιτέ με έμπνευση και νοστιμιά: καλαμάρι ψητό με ψητό kale και ελαιόλαδο με μυρωδικά, χταπόδι ψητό με πέστο πιπεριάς Φλωρίνης, λουκάνικο γαρίδας με πιπεριές, ντομάτα και φέτα και ένα εξαιρετικό κεμπάπ τόνου με τζατζίκι ταραμά και πίκλα κρεμμύδι .Ο κατάλογος περιλαμβάνει μαζί με όλα τα κλασικά μιας ψαροταβέρνας, πολλά ολόφρεσκα ψάρια για σχάρα και τηγάνι και προτάσεις για κρεοφάγους όπως ο ψητός κόκορας σε μαρινάδα ντομάτας με ψητά φασολάκια. Λεωφ. Ποσειδώνος 6, Βουλιαγμένη, 210 8960748Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A K T I (@aktiathens)
Piscis Τραπεζάκια μπροστά στην ασπρογάλαζη πρόσοψη και στην απέναντι περατζάδα της θαλασσινής πιάτσας του Μικρολίμανου, ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής (αστέρι Michelin) και μια κουζίνα που παίζει όμορφα ανάμεσα στο παραδοσιακό και στο ανατρεπτικό. Πιάτο πεντανόστιμο και απροσδόκητο, τα «σουγάνια» δηλαδή ντολμάδες με κρεμμυδόφυλλα, που εδώ γεμίζονται με κιμά από χταπόδι και σκεπάζονται με κρέμα γραβιέρας. Ακόμα, το κεμπάπ ψαριού σε τορτίγια και ο τάκος μπακαλιάρου με μαγιονέζα σκόρδου, σαφράν και παντζάρι. Καταπληκτική αστακομακαρονάδα και άψογα ψημένη σκορπίνα ψητή με γαρνιτούρα κάτι ακαταμάχητα αρωματικά χόρτα τσιγαριαστά στη σχάρα. Φρέσκα ψάρια για σχάρα και τηγάνι και κρεατοφαγικές επιλογές. Στην κουζίνα ο σεφ Σπύρος Τσόκας. Ακτή Κουμουνδούρου 30, Μικρολίμανο, 210 4170772Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PISCIS (@piscismikrolimano)

Blue fish Μοντέρνα θαλασσινή κουζίνα με γιαπωνέζικη αύρα, στο επίκεντρο η ιδέα «Head to tail» και αίσθηση νησιού στην υπερυψωμένη βεράντα και στα τραπέζια πάνω στο κύμα. Ο σεφ Γιώργος Οικονομίδης ξεκινώντας από τη Νάουσα της Πάρου έκανε όνομα και στην Αθήνα εδώ και 10 χρόνια. Ένα δείγμα της κουζίνας του σεφ στο μοτίβο «Head to tail»: το κεφάλι γίνεται κριθαρότο με γάλα καρύδας και μεσογειακό curry, το φιλέτο σοτέ με σάλτσα από Dashi, λεμόνι και λαχανικά ή αχνιστό με χόρτα και σάλτσα φρικασέ ή ψητό με σάλτσα ντομάτας San Marzano, κολοκυθάκια και βασιλικό και το Bon in Fillet kushiyaki στη Robata με λαχανικά ή «Picanha» με πικάντικη σάλτσα Chimichurri και ντομάτα. Λεωφ. Ποσειδώνος 4, Βουλιαγμένη, 210 9671778Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BlueFish Restaurant (@bluefish.restaurant)

from cantina.protothema.gr https://ift.tt/viTNRbJ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου