- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές

Η χορτοφαγική εκδοχή Πόσο νόστιμη μπορεί να είναι η καρμπονάρα στη light, μεσογειακή και χορτοφαγική εκδοχή της; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: πολύ! Με τα σπαγγέτι ολικής άλεσης να μπλέκουν γλυκά με τα κολοκυθάκια και την καπνιστή πάπρικα, αλλά και με τη ξηρή φρεσκοτριμμένη μυζήθρα να αντικαθιστά επάξια το πεκορίνο, το πιάτο αυτό μπαίνει εύκολα, σταθερά και χωρίς τύψεις (ή έστω με λιγότερες), στο εβδομαδιαίο διατροφικό μας πλάνο.
Καρμπονάρα με πράσο Η αυθεντική καρμπονάρα στην αυθεντικά χειμωνιάτικη εκτέλεσή της. Πώς; Με την προσθήκη του αγαπημένου εποχιακού λαχανικού, του πράσου. Μυστικό επιτυχίας, η σωστή κοπή του. Στην αρχή κόβεται κατά μήκος και στη μέση και έπειτα ψιλοκόβεται ώστε να μαλακώσει εύκολα και γρήγορα κατά το μαγείρεμά του.
Καρμπονάρα με κολοκύθα Μία ακόμα αγαπημένη χειμωνιάτικη παραλλαγή της καρμπονάρας, με γλυκιά κολοκύθα που ειδικά αυτή την περίοδο βρίσκεται στα καλύτερά της. Ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τη γεύση της με μοσχοκάρυδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και δεν παραλείπουμε να «στολίσουμε» το πιάτο μας, με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και flakes παρμεζάνας.
Καρμπονάρα με λιαστή ντομάτα Ντομάτα και καρμπονάρα είναι λέξεις που δεν ματσάρονται μεταξύ τους, πόσο μάλλον όταν συναντιούνται στην ίδια κατσαρόλα. Τα πράγματα όμως αλλάζουν, όταν η ντομάτα είναι λιαστή και όταν η κλασική συνταγή της καρμπονάρας «ελληνικοποιείται» με την προσθήκη αγαπημένου αλλαντικού από τα Επτάνησα (σαλάμι αέρος Λευκάδας).
Κρητική καρμπονάρα Στην πραγματικότητα πρόκειται για την κλασική καρμπονάρα που όμως τα υλικά της έχουν αντικατασταθεί με ντόπιες πρώτες ύλες από την Κρήτη. Τα σπαγγέτι αντικαθίστανται από σκιουφιχτά ή μακαρούνες (κρητικά ζυμαρικά), η πανσέτα και το μπέικον από απάκι και το πεκορίνο από κρητική γραβιέρα. Επίσης, αντί για βούτυρο μπορούμε άνετα να χρησιμοποιήσουμε στάκα, ώστε πλέον να μιλάμε για μία καθαρόαιμη κρητική καρμπονάρα που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει το παραδοσιακό πιάτο των Ιταλών.from cantina.protothema.gr https://ift.tt/1zFgfbw
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου