Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.

Ρολά κανέλας στη φριτέζα αέρος

Τα ρολάκια κανέλας ή cinnamon rolls είναι ένα γλυκό που αγαπάμε πολύ, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Κάποτε τα αναζητούσαμε έξω στις καλύτερές τους εκδοχές, τώρα όμως μπορούμε να τα φτιάξουμε και μόνοι μας στο σπίτι και να τα κάνουμε εξίσου γευστικά. Και το καλύτερο; Μπορούμε να τα ψήσουμε τέλεια μέσα σε μόλις 20 λεπτά. Υλικά 120 γρ. γάλα πλήρες, χλιαρό 50 γρ.  ζάχαρη 4 γρ. ξηρή μαγιά 40 γρ. βούτυρο, λιωμένο 1 αυγό 240 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι Για τη γέμιση 1 κουτ. σούπας κανέλα 150 γρ. καστανή ζάχαρη Για τη σύνθεση 2 κουτ. σούπας βούτυρο, λιωμένο λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις Διαδικασία Ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το γάλα, τη ζάχαρη και τη μαγιά και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα. Προσθέτουμε το βούτυρο και το αυγό, και χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Ρίχνουμε το αλεύρι και το αλάτι, και χτυπάμε με τον γάντζο για 10 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί μια λεία ζύμη. Αλείφουμε με λίγο βούτυρο ένα μπολ και τα χέρια μας και μεταφέρουμε τη ζύμη εκεί. Καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε στην άκρη μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο (για περίπου 1 ώρα). Γέμιση: Ρίχνουμε σε ένα μπολ την κανέλα και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σύνθεση: Πασπαλίζουμε τον πάγκο εργασίας με λίγο αλεύρι και μεταφέρουμε πάνω τη ζύμη. Ανοίγουμε τη ζύμη, με πλάστη, σε ορθογώνιο σχήμα (περίπου 30x50 εκ. με τη μεγάλη πλευρά να βρίσκεται μπροστά μας). Αλείφουμε με ένα πινέλο όλη την επιφάνεια με το βούτυρο και πασπαλίζουμε με τη γέμιση. Τυλίγουμε σε ρολό και κόβουμε σε 8-10 κομμάτια. Τοποθετούμε λαδόκολλα στον κάδο του air fryer και μεταφέρουμε μέσα τα κομμάτια αφήνοντας κενό μεταξύ τους. Σκεπάζουμε με μια πετσέτα και αφήνουμε στην άκρη μέχρι να διπλασιαστούν σε όγκο (για περίπου 30 λεπτά).  Ψήνουμε στους 160°C για 20 λεπτά. Αφήνουμε για 5 λεπτά να χλιάνουν και σερβίρουμε.

from cantina.protothema.gr https://ift.tt/BOCMwto

Σχόλια