Κέικ με αλμυρή καραμέλα, καρύδια και αχλάδια ποσέ

Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.

Η μεγάλη vegan γιορτή και φέτος στην Τεχνόπολη

Η μεγάλη γιορτή του vegan τρόπου ζωής έρχεται και φέτος στην Τεχνόπολη αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Vegan Life Festival 2023 απευθύνεται στους απανταχού vegan αλλά και όσους ενδιαφέρονται για την όλη φιλοσοφία ενώ αποτελεί το μεγαλύτερο σε προσέλευση φεστιβάλ της Ευρώπης. Το φεστιβάλ επιστρέφει ανανεωμένο και φέτος με ακόμη περισσότερς δραστηριότητητες και ομιλίες, καθώς όλο και περισσότερος κόσμος κάθε χρονιά παρουσιάζεται πιο ευαισθητοποιημένος σε ζητήματα που αφορούν τη διατροφή μας αλλά και τον γενικότερο τρόπο ζωής μας σε σχέση με τη βιωσιμότητα, την κλιματική αλλαγή, τον σεβασμό σε όλα τα έμβια όντα... Πέρα από την έκθεση vegan προϊόντων και υπηρεσιών, τροφίμων καλλυντικών, ειδών ρουχισμού, οικολογικών ειδών κ. ά, που εμπλουτίζεται κάθε χρόνο, προτείνονται και μια σειρά από παράπλευρες δραστηριότητες, όπως εργαστήρια, εκθέσεις, live μουσικά δρώμενα, διαγωνισμοί και άλλα ενδιαφέροντα.

Το πρόγραμμα των φετινών ομιλιών θα το βρείτε εδώ:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Vegan Life NGO (@veganlifengo)

Και εδώ το πρόγραμμα εργαστηρίων μαγειρικής:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Vegan Life NGO (@veganlifengo)

Ποιες είναι οι άλλες δράσεις στο πλαίσιο του vegan life festival;

Στο μαγειρικό κομμάτι, πέρα από τα εργαστήρια και την έκθεση των vegan προιόντων, στον χώρο έχουν προβλεφθεί δραστηριότητας από μεταναστευτικές κουζίνες σε συνεργασία με το @greekforumofmigrants. Όσο για τις υπόλοιπες δράσεις, θα υπάρχει έκθεση τέχνης και εικαστικά δρώμενα αλλά και live μουσικές εκδηλώσεις. Επιπλέον, θα τρέξει ο αθλητικός διαγωνισμός Greece's strongest human - strongman event από την ομάδα του @circus.strongman.experience αλλά και ανταλλακτικό παζάρι ρούχων και συγκέντρωση ρουχισμού σε συνεργασία με τη @fabricrepublic_gr. Για την ενίσχυση των σχέσεων εντός της κοινότητας, διοργανώνεται φέτος και Speed dating με σύνθημα "let's be friends" ενώ φέτος έχει εξασφαλιστεί και η διενέργεια δωρεάν, ανώνυμων και γρήγορων hiv τεστ και τεστ Ηπατίτιδας από το ref. checkpoint @my.checkpoint. Στον χώρο θα υπάρχει και σημείο εθελοντικής αιμοδοσίας.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Vegan Life NGO (@veganlifengo)

Στο πλαίσιο της προσφοράς προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη αλλά και όσους τελευταία έχουν πληγεί από τις έντονες φυσικές καταστροφές, έχει προβλεφθεί σημείο για συλλογή τροφίμων σε συνεργασία με τη @humanitygreece.  Παράλληλα, για τους μικρούς μας φίλους, έχουν προγραμματιστεί και ειδικές δραστηριότητες.   info Σάββατο 30 Σεπτέμβρη και Κυριακή 1 Οκτώβρη 2023, Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Ωράρια λειτουργίας: 11:00 έως τις 23:00 Είσοδος Ελεύθερη

from www.olivemagazine.gr https://ift.tt/24hDEuQ

Σχόλια