- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές

Δείτε παρακάτω τη συνταγή για μελιτζάνες ραγού που μας παραχώρησε ο Γιάννης Γαβαλάς:
Μελιτζάνες ραγού στον φούρνο Υλικά 1 λίτρο ε.π. ελαιόλαδο 3 μέτρια κρεμμύδια ξερά Ηρακλειάς 2 μέτριες σκελίδες σκόρδο 1 κουτ. σούπας πελτέ μηλέικο 1 κιλό ντομάτες Νάξου 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη ½ ξυλάκι κανέλα 1-2 φύλλα δάφνη 4-5 κόκκους μπαχάρι 1 λεμόνι, τον χυμό 8 μέτριες μελιτζάνες λευκές Σαντορίνης λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις, για πουδράρισμα ½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο αλάτι, μαύρο πιπέρι Διαδικασία Σύβραση: Βάζουμε σε κατσαρόλα ένα ποτήρι ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, ψιλοκομμένα, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε τον πελτέ και τις ντομάτες, αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες, τη ζάχαρη και ένα ποτήρι νερό. Ρίχνουμε την κανέλα, τη δάφνη και το μπαχάρι. Αφήνουμε να μαγειρευτούν σε μέτρια φωτιά μέχρι να χυλώσει η σύβραση. Μελιτζάνες: Βάζουμε σε μια λεκάνη νερό τον χυμό λεμονιού και λίγο αλάτι. Καθαρίζουμε τις μελιτζάνες από τη φλούδα και τις κόβουμε στη μέση, στρογγυλεύοντας τις άκρες τους. Τις βάζουμε στο νερό για να μη μαυρίσουν (οι λευκές δεν έχουν σπόρο και δεν έχουμε θέμα πικράδας. Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις στεγνώνουμε. Τις αλατοπιπερώνουμε και τις πουδράρουμε με το αλεύρι. Έχουμε βάλει το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε τηγάνι και τις τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά να κάνουν μια λεπτή κρούστα. Τις στρώνουμε σε ταψάκι σε σειρά. Τις πασπαλίζουμε ελαφρά με αλάτι και ζάχαρη, προσθέτουμε τον μαϊντανό και τις περιχύνουμε με τη σύβραση. Αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο νερό ή ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° C για περίπου 25-30′.from www.olivemagazine.gr https://ift.tt/2vbtMTD
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου