Κέικ με αλμυρή καραμέλα, καρύδια και αχλάδια ποσέ

Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.

Η συνταγή της ημέρας. Γρήγορη θραψαλομακαρονάδα. Το μενού της εβδομάδας (28/8 έως 3/9)

Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δευτέρα 28/8 Γρήγορη θραψαλομακαρονάδα Μια καλοκαιρινή ελαφριά μακαρονάδα με θράψαλα που έχουμε άφθονα στις ελληνικές θάλασσες. Εύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο πιάτο! Συνοδεύεται με παγωμένο ουζάκι ή αρωματικό τσίπουρο. Τρίτη 29/8 Μοσχαράκι ραγού με πατάτες Το κοκκινιστό μοσχαράκι ταιριάζει τέλεια με τις πατάτες, ειδικά αν ακολουθήσετε αυτήν τη γευστική συνταγή για ραγού. Ιδανική και για καθημερινό τραπέζι, αλλά και για κυριακάτικη οικογενειακή μάζωξη! Τετάρτη 30/8 Μπαρμπουνοφάσουλα κοκκινιστά με μανιτάρια Ένα πολύ νόστιμο λαδερό, που όμως μπορείτε να σερβίρετε και ως γαρνιτούρα για ψητό κρέας. Τρώγονται το ίδιο ευχάριστα ζεστά ή κρύα και συνοδεύονται με ελιές, λακέρδα και τουρσιά. Πέμπτη 31/8 Κοτόπουλο με κάρι, λαχανικά και πιλάφι μπιριάνι Ένα ξεχωριστό πιάτο με κοτόπουλο για το οικογενειακό τραπέζι, με γεύσεις και αρώματα από την Ινδία. Θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση του! Παρασκευή 1/9 Vegan pulled pork sandwich με φλούδες μπανάνας; Κι όμως γίνεται! Τι θα λέγατε όμως αν δοκιμάζατε ένα vegan σάντουιτς που αντί για κρέας έχει μέσα φλούδες μπανάνας; Σας έχουμε βρει μια συνταγή που οπτικά μοιάζει στο pulled pork σάντουιτς (ένα κλασικό αμερικάνικο σάντουιτς με χοιρινό) αλλά δεν είναι παρά η vegan εκδοχή του με μπανάνες! Σάββατο 2/9 Πίτα με πράσα, παριανή ξινομυζήθρα και μάραθο Για όσους αγαπούν τις πίτες, το συγκεκριμένο πιάτο είναι ό,τι πρέπει! Η παριανή ξινομυζήθρα είναι αυτή που απογειώνει τη συνταγή. Κυριακή 3/9 Μουσακάς με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας Ο εθνικός μας μουσακάς, το πιο αναγνωρίσιμο ίσως πιάτο της ελληνικής κουζίνας, σε μια νέα συνταγή με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας που απογειώνει τη γεύση του. Ένα πιάτο που θα λατρέψουμε ξανά! Για ορεκτικό Τηγανητοί κολοκυθοανθοί με μέλι και ξίδι Ετοιμάζουμε έναν από τους πιο δημοφιλείς μεζέδες του καλοκαιριού. Τηγανίζουμε κολοκυθοανθούς με μέλι και ξίδι και γίνονται πιο τραγανοί από ποτέ. Για επιδόρπιο Δροσερή κρέμα λεμονιού με λευκή σοκολάτα από τον Στέλιο Παρλιάρο Ο Στέλιος Παρλιάρος μας χαρίζει μια ιδιαίτερη συνταγή για κρεμώδη μους λεμονιού με γλυκές νότες λευκής σοκολάτας. Αν σας αρέσουν οι συνταγές μας, δείτε περισσότερες ιδέες για μενού από προηγούμενες εβδομάδες.

from www.olivemagazine.gr https://ift.tt/L1uPCDT

Σχόλια