- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές

Μικρά μυστικά επιτυχίας
- Θα πρέπει να δώσουμε στον χυλό τον χρόνο του να φουσκώσει αρκετά, ώστε να γίνει η ζύμη αφράτη. Γι' αυτό, όταν τον ετοιμάσουμε θα τον σκεπάσουμε καλά με μια μεμβράνη και θα τον αφήσουμε σε ζεστό περιβάλλον για περίπου 2 ώρες. - Επίσης, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε οπωσδήποτε χλιαρό νερό για να διαλύσουμε τη μαγιά.
- Τηγανίζουμε τους λουκουμάδες σε δόσεις, γιατί αν ρίξουμε πολλούς μαζί στο καυτό λάδι, από τη μία θα κολλήσουν μεταξύ τους και από την άλλη η θερμοκρασία του λαδιού θα πέσει απότομα και δεν θα έχουμε το τραγανό εξωτερικά αποτέλεσμα που θέλουμε. Χρειαζόμαστε πάντως πολύ καυτό λάδι, που όμως να μην καπνίζει. - Τους ρίχνουμε στο καυτό λάδι χρησιμοποιώντας δυο κουτάλια, για να πετύχουμε το σφαιρικό τους σχήμα και τους αφήνουμε μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα. - Αν και παραδοσιακά γαρνίρονται με μέλι ή συνδυασμό σιροπιού μελιού και ζάχαρης, τους πάει και μια δόση λιωμένης σοκολάτας ή πραλίνας για επικάλυψη, ή μια μπάλα παγωτό βανίλια ή καϊμάκι δίπλα τους.
- Όσο περιμένουμε να φουσκώσει το ζυμάρι, μπορούμε να ετοιμάσουμε το σιρόπι ρίχνοντας μέσα εκτός από ζάχαρη, νερό και μέλι, ένα ξύλο κανέλας. - Μόλις τους βγάλουμε από το τηγάνι, τους τοποθετούμε σε πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί, για να στραγγίξει το περιττό λάδι. - Πριν το σερβίρισμα πασπαλίστε τους με μπόλικη κανέλα και προαιρετικά με χοντροσπασμένα καρύδια. Καταναλώνονται καλύτερα όσο είναι ακόμη ζεστοί.from www.olivemagazine.gr https://ift.tt/FeEtALW
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου