- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές

Vegetarian και vegan στην Ελλάδα; Εύκολο. Κατ’ αρχάς η μεσογειακή διατροφή είναι κατά βάση χορτοφαγική. Η ελληνική κουζίνα έχει ρεβιθάδες, το εθνικό μας πιάτο, η φασολάδα, είναι vegan πιάτο, τα γεμιστά, τα λαδερά, είναι οι μπάμιες, είναι το ιμάμ. Όλα μυρίζουν γη και αγαπάνε την υγεία μας. Η vegan έξοδος στην Αθήνα Το κέντρο της πόλης είναι σχεδόν vegan heaven. Πέρυσι, φάγαμε στο CTC του Τσιοτίνη και στο Aleria του Ξενάκη. Τους πήραμε τηλέφωνο και τους είπαμε «Κάνετε το μενού σας vegetarian»; Kαι μας λένε «και vegetarian και vegan και gluten free». Άρα μπορείς να φας από fine dining μέχρι street food. Η vegan οδός Νίκης Είναι πολύ αγαπημένος δρόμος, αφού τον εγκαινίασε πριν από πολλά χρόνια το Avocado που είναι το πρώτο βιγκανάδικο της πόλης, κλασικό και αγαπημένο μαγαζί. Μετά ήρθε το 4Seasons, το πρώτο βιολογικό σούπερ μάρκετ, και έπειτα άνοιξε λίγο πιο πάνω το Winners, το οποίο είναι ξενοδοχειακό εστιατόριο. Πρόκειται για ένα εστιατόριο vegan 100% , έχει φοβερό φαγητό και σχεδόν όλα τα τρόφιμα είναι βιολογικά.
Παφ Ντογκ (Puff Dog) στο Holy Llama. Λουκάνικο από τόφου, καραμελωμένο κρεμμύδι, σάλτσα ντομάτας και ντιζονέζ
Η στήλη Eat Like Local Ήθελα ένα πρότζεκτ που να είμαι ο εαυτός μου 100%. Το Eat Like a Local μου δίνει ελευθερία. Με τα διαλείμματα είναι τρεις σεζόν. Φέτος το πάμε σιγά-σιγά και αρέσει πολύ στον κόσμο. Το τρίτο βιβλίο ψήνεται Κοίταξε, το πρώτο βιβλίο ήταν με συνταγές για όλους, έτσι το λέγαμε. Το δεύτερο, το πήγαμε λίγο πιο δημιουργικά και λίγο πιο περιβαλλοντολογικά. Τώρα, θέλω να κάνω ένα βιβλίο που να έχει μόνο ένα είδος φαγητού μέσα, μια κατηγορία. Θέλω να εστιάσω σε ένα πράγμα, δηλαδή να φτιάξω… δεν θα σου πω τι, αλλά έχω ξεκινήσει την προεργασία. Το υπολογίζω κάπου το 2024 να βγει. Φωτογραφίες: Σίσσυ Μόρφηfrom www.olivemagazine.gr https://ift.tt/1DvS5qX
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου