- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές

Η ευτυχία για μένα και την παρέα μου ξεκινάει με τον εγκάρδιο και συνάμα άκρως επαγγελματικό τρόπο που μας υποδέχονται στο μαγαζί. Την ευχάριστη διάθεση αυξάνουν οι γευστικές απολαύσεις της κουζίνας του ταλαντούχου executive chef Νίκου Κουτσούκου. Μαζί με τον head chef Κώστα Γεωργιάδη, έχουν δημιουργήσει ένα μενού που βαδίζει σε διεθνή μονοπάτια, από το οποίο δε λείπουν τα έντεχνα δημιουργικά στοιχεία. Πρόσφατα, επίσης, τόσο ο κατάλογος του brunch όσο και αυτός του βραδινού ανανεώθηκαν για να «συμπεριλάβουν γεύσεις που αγαπάει ο κόσμος χωρίς όμως να διακυβεύεται ο comfort χαρακτήρας του φαγητού μας που ταιριάζει γάντι με το όλο ύφος του μαγαζιού», μου λέει ο Νίκος.
Στα νέα πιάτα του brunch ξεχωρίζουν το ντελικάτο Salmon Scramble με καπνιστό σολομό, ψωμάκι μπριός, τυρί κρέμα και ντοματίνι κονφί καθώς και τα αφράτα Pancake με απαλή κρέμα cheesecake, μαρμελάδα κόκκινων φρούτων, σιρόπι σφενδάμου και φρούτα του δάσους. Εξαιρετικά και τα πιάτα στον κατάλογο του δείπνου. Το δικό μας άνοιξε όμορφα η αρωματική, πολύχρωμη μπρουσκέτα, με προζυμένιο και όσο πρέπει τραγανό λαδόψωμο που πάνω του απλώνονται φρέσκα ζουμερά ντοματίνια αναμεμειγμένα με μυρωδικά, ξύγαλο Σητείας και υψηλής ποιότητας μορταδέλα με φυστίκι. Σειρά πήρε το δημιουργικό mac n cheese, που παρουσιάζεται σε μορφή arancini – ωραία χρυσαφένιο εξωτερικά με σωστά βρασμένο το μακαρόνι, βελούδινη κρέμα τσένταρ και καπνιστό μπέικον. Σε ένα από τα αγαπημένα μας πιάτα αναδείχθηκε το γιουβετσάκι με μοσχαράκι ραγού, φρέσκια ντομάτα και αφρό παρμεζάνας. Το κριθαράκι ήταν σωστά χυλωμένο και η μαμαδίστικη γεύση του ξυπνούσε μνήμες οικογενειακού τραπεζιού. Στο κους κους με τις ψητές γαρίδες η φρεσκάδα από το ξύσμα λεμονιού και του μάραθου έρχονταν σε πλήρη αρμονία με την πληθωρικότητα της μπισκ και στο χοιρινό iberico η τρούφα στον πουρέ και τα ψητά μανιτάρια με μοσχαρίσια σάλτσα χάριζαν δελεαστικά αρώματα. Τα επιδόρπια, επιμέλεια του pastry chef Αλέξανδρου Κόνιαρη, έκλεισαν με γλυκές νότες το δείπνο μας. Ξεχωρίσαμε το ισορροπημένο σε γεύσεις και υφές choux βανίλιας με σου κρακελέ για το τραγανό στοιχείο, montée λευκής βανίλιας και παγωτό βανίλια. Τις ωραίες επιλογές φαγητού συμπληρώνουν τα προσεγμένα κοκτέιλ δια χειρός Γιώργου Σταματελόπουλου, ενώ ο somellier του μαγαζιού, Δήμος Μήλιος, υπογράφει μια πλήρως ενημερωμένη και value for money λίστα κρασιών από τον Ελληνικό αλλά και το διεθνή αμπελώνα. Ελευθερίου Βενιζέλου 197, Ηλιούπολη, τηλ. +30 2109931190, Instagram: geluk_from www.olivemagazine.gr https://ift.tt/27UdTVv
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου