- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές

Σκορδαλιά με πατάτα Η πιο κλασική και δημοφιλής εκδοχή της σκορδαλιάς που προτιμά η πλειοψηφία των «οπαδών» της.
Παραδοσιακή σκορδαλιά με ψωμί Ο ιδανικός συνοδός του τηγανητού μπακαλιάρου, στην παραδοσιακή εκδοχή του με ψωμί, που γίνεται εύκολα και πολύ γρήγορα.
Σκορδαλιά με καρύδι Η μεγαλειωδέστερη όλων, με μοναδικό ανταγωνιστή ίσως την κεφαλλονίτικη αλιάδα. Η συνύπαρξη σκόρδου και καρυδόψιχας συνιστά έναν τέλειο συνδυασμό. Τα αιθέρια έλαια του καρυδιού «ηρεμούν» το σκόρδο δίνοντας ταυτόχρονα βάθος γεύσης.
Σκορδαλιά σε 3 παραλλαγές Αγαπημένο ελληνικό ντιπ που συνοδεύει με μεγάλη επιτυχία πολλά πιάτα και ειδικά τον μπακαλιάρο. Εδώ την δοκιμάζουμε σε 3 νόστιμες παραλλαγές, με μαϊντανό -μαϊντανοσαλάτα που λένε και στη Σύρο-, καρυδάτη με μαύρο ψωμί και μια ξεχωριστή κόκκινη με παντζάρι.
Λουκουμάδες μπακαλιάρου με αλιάδα και ψητά παντζάρια Ο μπακαλιάρος παρέα με την αλιάδα είναι από τους πιο παραδοσιακούς συνδυασμούς για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. Εδώ ο μπακαλιάρος γίνεται νόστιμα λουκουμάκια και συνοδεύεται με παντζάρια για πιο ξεχωριστή γεύση.
Παντζαροσαλάτα με ροζ σκορδαλιά Αγαπημένη χειμερινή σαλάτα, που δίνει ωραία γεύση και πολύ χρώμα σε κάθε τραπέζι. Για ακόμη πιο νόστιμο αποτέλεσμα τα παντζάρια συνοδεύονται με μια σκορδαλιά που τα βάφει ροζ.
Σκορδαλιά αμυγδάλου και ψωμιού Την άνοιξη στη Χίο τηγανίζουν τα χλωρά κουκιά, ενώ στη Σπάρτη προτιμούν τις τηγανητές αγκινάρες. Και τα δύο κηπευτικά συνοδεύονται από σκορδαλιά. from www.olivemagazine.gr https://ift.tt/YtTjO37
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου