Κέικ με αλμυρή καραμέλα, καρύδια και αχλάδια ποσέ

Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.

Η συνταγή της ημέρας: Παπαρδέλες με ντομάτα, σκόρδο, τσίλι, μαϊντανό και ψίχουλα από ντάκο. Το μενού της εβδομάδας (28/11 έως 4/12)

Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δείτε πώς να ετοιμάσετε τις προτάσεις μας, χρησιμοποιώντας τα σκεύη τoυ Cook-Shop. Δευτέρα 28/11 Παπαρδέλες με ντομάτα, σκόρδο, τσίλι, μαϊντανό και ψίχουλα από ντάκο Φτιάχνουμε ένα λαχταριστό νηστίσιμο κοκκινιστό πιάτο με παπαρδέλες, ντομάτα και σκόρδο. Τρίτη 29/11 Πράσα αλά γκρεκ Πεντανόστιμο κοκκινιστό φαγάκι, ιδανικό για το καθημερινό τραπέζι. Τετάρτη 30/11 Φθινοπωρινή σούπα βελουτέ από γλυκολοκύθα με τσιπς από τορτίγια καλαμποκιού Η γλυκολοκύθα είναι βασικό συστατικό της αυθεντικής μεξικανικής γαστρονομίας και λατρεύεται πολύ όπως και στην Κρήτη. Εδώ την απολαμβάνουμε σε μια κατά τα άλλα κλασική συνταγή, που όμως μεταμορφώνεται με τα τσιπς από τορτίγιας καλαμποκιού. Πέμπτη 1/12 Γιαπωνέζικo κοτόπουλο με κάρι Αν θέλετε μια διαφορετική γεύση στο καθημερινό τραπέζι, δοκιμάστε να φτιάξετε αυτή τη γιαπωνέζικη συνταγή για κοτόπουλο με κάρι. Η λευκή πάστα μίσο και η σάλτσα σόγιας χαρίζουν μια βαθιά νοστιμιά σε αυτό το πιάτο. Παρασκευή 2/12 Σουτζουκάκια από φάβα Τα σουτζουκάκια αλλιώς… Όχι με μοσχαρίσιο κιμά όπως τα ξέρουμε, αλλά φτιαγμένα με φάβα! Σάββατο 3/12 Χοιρινά μπριζολάκια στο φούρνο Αυτά τα ζουμερά μπριζολάκια οφείλουν τη νοστιμιά τους στο υπομονετικό μαρινάρισμα σε μαρινάδα από μπίρα, μέλι και μουστάρδα. Συνοδεύετε με σπιτική κέτσαπ. Κυριακή 4/12 Για κυρίως Αρνίσιο μπούτι με ρύζι από τον Λίβανο Μια νόστιμη συνταγή από τον Λίβανο με βασικό υλικό το αρνάκι. Ιδανική για οικογενειακές μαζώξεις του Σαββατοκύριακου. Το ρύζι με κιμά που συνοδεύει το κρέας απογειώνει το πιάτο. Για ορεκτικό Πιροσκί πατάτας με γέμιση κιμά Από τη Ρωσία με αγάπη έρχονται ζυμαράκια γεμιστά με πατάτα και με κιμά. Το μυστικό είναι στο τηγάνι, για να βγουν αέρινα χωρίς να απορροφήσουν λάδι. Για επιδόρπιο Κέικ με γλάσο από ροζ γκρέιπφρουτ Κέικ με πορτοκάλι, μανταρίνι ή λεμόνι έχετε δοκιμάσει σίγουρα. Με ροζ γκρέιπφρουτ όμως; Σας καλούμε να πρωτοτυπήσετε στην κουζίνα και να ετοιμάσετε ένα εύκολο επιδόρπιο, ό,τι πρέπει για πρωινό, για brunch ή για σνακ, όταν θέλετε κάτι γλυκό.    

from www.olivemagazine.gr https://ift.tt/F4KxiD9

Σχόλια