Κουλούρια με σουσάμι

Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.

Το μενού της εβδομάδας (13 έως 19/6)

Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δείτε πώς να ετοιμάσετε τις προτάσεις μας, χρησιμοποιώντας εργαλεία και σκεύη από το Cook-Shop. Δευτέρα 13/6 (Αγίου Πνεύματος) Αρνίσια σουβλάκια στο γκριλ Μια ανατολίτικη συνταγή για σουβλάκια από αρνί, με λαχανικά και πολλά μπαχαρικά, ό,τι πρέπει για φιλικές καλοκαιρινές μαζώξεις. Τρίτη 14/6 Μπριάμ κλασικό Ένα αγαπημένο και ελαφρύ οικογενειακό φαγητό, με πρωταγωνιστές τα λαχανικά. Το φουρνίζουμε και το σπίτι μας μυρίζει καλοκαίρι και φαγητό της μαμάς. Τετάρτη 15/6 Πικάντικα μαυρομάτικα φασόλια με χοιρινή τηγανιά Αυτό το αγαπημένο πιάτο με χοιρινό και φασόλια ταιριάζει ιδανικά δίπλα σε ένα καλό λευκό κρασί. Πέμπτη 16/6 Παστίτσιο με κιμά κοτόπουλου To αγαπημένο παστίτσιο εδώ φτιάχνεται με κιμά κοτόπουλου δημιουργώντας μια εναλλακτική πρόταση. Η μπεσαμέλ σε αυτή τη συνταγή είναι πολύ αφράτη. Παρασκευή 17/6 Σφουγγάτο με κολοκυθάκια και άνηθο Μια παραδοσιακή σπεσιαλιτέ της Μυτιλήνης με πολλές παραλλαγές.   Σάββατο 18/6 Γκρατέν με τόνο, γραβιέρα και γλυκοπατάτες Ένα διαφορετικό, πιο θαλασσινό, γκρατέν. Σερβίρεται με μια δροσερή πράσινη σαλάτα, και γίνεται ένα χορταστικό κυρίως. Η γλύκα της γλυκοπατάτας σε συνδυασμό με τη γραβιέρα και τον τόνο, φέρνει τη γευστική ισορροπία. Κυριακή Για κυρίως Μοσχαράκι γιουβέτσι κλασικό Μια κλασική, διαχρονική συνταγή που αγαπούν πολύ τα κυριακάτικα τραπέζια. Για ορεκτικό Καλοκαιρινή σαλάτα με κεράσια και ρόκα Φτιάχνουμε την πιο δροσερή σαλάτα με κεράσια, που μπορεί να σταθεί και ως γεύμα. Η αλμυρή γεύση της γκοργκοτζόλας συνδυαστικά και με την γλυκύτητα των κερασιών δημιουργούν ένα ισορροπημένο πιάτο. Για γλυκό Παγωτό black forest Η αγαπημένη τούρτα Black Forest με το παντεσπάνι σοκολάτας και το βύσσινο γίνονται ένα γευστικό παγωτό που ετοιμάζεται εύκολα στο σπίτι. Το ιδανικό επιδόρπιο για τα φιλικά και οικογενειακά καλέσματα από τον Μάστερ Σεφ Λάμπρο Βακιάρο. Καλά μαγειρέματα!  

from www.olivemagazine.gr https://ift.tt/h4dcg8Q

Σχόλια