- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές

Για να εξηγηθώ, το Kitschen ούτε διεκδικεί κάποια στάμπα αυθεντικότητας, αλλά ούτε παριστάνει κάτι. Στον μικρό κατάλογό του οι dim sum προτάσεις εκφράζουν τη λογική ενός τέτοιου μπαρ. Δεν υπάρχουν πρώτα και κύρια, παραγγέλνεις ό,τι θες, με τη σειρά που θες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσεις το γραμμένο με ροζ neon παράγγελμα της επιγραφής: «Prepare your chopsticks» (Οπλισε τα ξυλάκια σου). Δεν αντιστάθηκα ούτε στα πικάντικα φασολάκια edamame ούτε στην ιδέα ενός κοκτέιλ. Διάλεξα το sake spritz (σακέ, Aperol, ροδάκινο, γκρέιπφρουτ σόδα και bitters δαμάσκηνου), που ταίριαξε μια χαρά και με το επόμενο πιάτο, τις εξαιρετικές γαρίδες jiao zi, δηλαδή dumplings ατμού με ζουμερή γαρίδα και σάλτσα yuzu - σόγια, που ήρθαν πασπαλισμένα με άφθονο σχοινόπρασο. Το πιάτο αυτό, μαζί με το char siu don, το ψητό χοιρινό με κορεάτικο, αλλά ήπια καυτερό kimchi, και ρύζι ατμού που έκλεισε το γεύμα, μου άρεσαν περισσότερο απ’ όλα. Γιατί τόσο το ρολάκι σούσι με την τηγανητή γαρίδα, με τον τυλιγμένο πάνω από το ρύζι σολομό, το ψιλοκομμένο ραπάνι ντάικον και τη σος teriyaki όσο και το τηγανητό κοτόπουλο με κρεμώδη σάλτσα αβοκάντο –που είμαι βέβαιη πως έχει ήδη εκτιμηθεί πολύ ως ασιατικό comfort food– παραήταν πληθωρικά και δυτικότροπα για μένα. Μου έμειναν, βέβαια, ως μικρά απωθημένα το κουνουπίδι tempura και εκείνα τα vegan dumplings ατμού με παντζάρι, miso, γλυκιά ponzu και καρύδια, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτά ο μοναδικός λόγος για τον οποίο σκέφτομαι να επιστρέψω ξανά στο Kitschen. Μου αρέσει η ιδέα της «αποκέντρωσης», μου άρεσε η χαλαρή του ατμόσφαιρα και, όσο κι αν ακουστεί αντιφατικό, μου άρεσε και η ελευθερία που παίρνει η κουζίνα να δημιουργεί πιάτα ιδιοσυγκρασιακά, που ταιριάζουν με τα νόστιμα κοκτέιλ του Σπύρου Μινέτου. Με κάποια πιάτα όμως θα δοκίμαζα και την ελληνική tropical ale, που παράγει το taproom Blame The Sun στο Κουκάκι. Απλώς, τώρα που έχω πάρει μια ιδέα, θα ξέρω και πώς να παραγγείλω ό,τι μου πάει καλύτερα. Και βέβαια, τότε θα κλείσω και μ’ ένα mochi, το αγαπημένο μου ρυζογλυκάκι, αλλά σε παγωτό. info Κανάρη 5-7, Πειραιάς, Τηλ. 211 7341205 Ανοιχτά: Δευτέρα- Παρασκευή 13.30-00.00 και Σάββατο 19.00-00.30 Τιμή: : €20-€30/ άτομοfrom www.olivemagazine.gr https://ift.tt/rJ8IByu
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου