- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές

Από την πλευρά του ο ΓΓ του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης επεσήμανε ότι ο ΕΟΤ από την πλευρά του στηρίζει και προβάλλει με δράσεις στο εξωτερικό το γαστρονομικό τουρισμό και τον οινοτουρισμό για τα οποία, όπως υπενθύμισε ήδη «τρέχει» από πέρσι ειδικό σποτάκι. Στο πλαίσιο της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν ειδικές ομιλίες για τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής και τα ελληνικά προϊόντα όπως το λάδι, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, η μπύρα αλλά και τα ελληνικά κρασιά. Το φεστιβάλ συνεχίζεται με διάφορες εκδηλώσεις για τους επόμενους τρεις μήνες. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται δύο εβδομάδες δημιουργίας και σερβιρίσματος ελληνικών εδεσμάτων, δυο επίσημα δείπνα καθώς και η «μύηση» των φοιτητών στα μυστικά της ελληνικής κουζίνας καθώς περιλαμβάνονται στην εκπαίδευσή τους στην μαγειρική αλλά και στο σερβίρισμα. Οι εισηγήσεις κινήθηκαν γύρω από τρεις άξονες: Ο πρώτος αφορούσε το λάδι, ο δεύτερος το κρασί και τη μπύρα, όπου έγινε κυρίως αναφορά στη μικρο-ζυθοποία της Ελλάδας. Ο τρίτος άξονας αφορούσε τα γαλακτοκομικά προϊόντα και εκεί παρουσιάστηκαν παραδοσιακές μέθοδοι κτηνοτροφίας αλλά και παραγωγής τυριού στη Νάξο, όπως και οι ευεργετικές ιδιότητες του ελληνικού γιαουρτιού», δήλωσε ο καθηγητής Δημήτρης Μπούχαλης. Από την πλευρά του ο πρύτανης της Σχολής Κέι Τσον (Kaye Chon) εξήρε την εν λόγω πρωτοβουλία, η οποία όπως είπε φέρνει πιο κοντά το πανεπιστήμιο και την Κίνα στην Ελλάδα και τόνισε ότι «ενώ η Ελλάδα είναι γνωστή για την κουλτούρα και την ιστορία της, δεν έχει προωθήσει όσο θα μπορούσε τη γαστρονομία της στην παγκόσμια αγορά παρόλο που από ότι φάνηκε σήμερα έχει απίστευτο γαστρονομικού πλούτο. Η γαστρονομία λοιπόν μπορεί να αποτελέσει τρόπο διαφοροποίησης και ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για την Ελλάδα και γι' αυτό θα πρέπει να την κάνει γνωστή στον κόσμο διεθνώς». Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Δείτε επίσης: Ιστορία της γεύσης: Ελληνική κουζίνα, η κουζίνα των υλικών Λαδερά, τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, δοξάζουν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ποια χώρα καταναλώνει τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά στην Ευρώπη; Η θέση της Ελλάδαςfrom www.olivemagazine.gr https://ift.tt/AdJQuHN
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου