Κέικ με αλμυρή καραμέλα, καρύδια και αχλάδια ποσέ

Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.

Τι ετοιμάζει το Matsuhisa Athens για την φετινή χειμερινή σεζόν;

«Matsuhisa Sundays» και «Food & Wine Pairings» περιμένουν τους επισκέπτες του πολυβραβευμένου εστιατορίου Matsuhisa Athens στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στη Βουλιαγμένη. Οι Κυριακές του φετινού χειμώνα θα είναι διαφορετικές για εκείνους που αγαπούν το Matsuhisa Athens και την υψηλής ποιότητας Japanese fusion κουζίνα του διάσημου Nobu. To πολυβραβευμένο εστιατόριο διοργανώνει τις «Matsuhisa Sundays», με early lunch μενού κάθε Κυριακή. Πέρα από τις γαστρονομικές Κυριακές, φέτος το χειμώνα επιστρέφουν τα «Food & Wine Pairings» του Νοεμβρίου. Από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη του Νοεμβρίου,  οι  επισκέπτες του Matsuhisa Athens μπορούν να δοκιμάσουν ένα ξεχωριστό ολοκληρωμένο μενού πέντε αγαπημένων signature πιάτων του εστιατορίου, συνδυάζοντάς το με τα κρασιά γνωστών παραγωγών του ελληνικού αμπελώνα, στην τιμή των 100€ ανά άτομο. Το Umi Bar Πρόκειται για το πρώτο bar διεθνώς με την υπογραφή του Matsuhisa. Πέρα από το πολύ προσεγμένο μενού του Executive chef Τόνυ Βρατσάνου και του Head chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία φέτος τον χειμώνα να απολαύσουν signature cocktails και premium spirits στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Umi Bar.   info Matsuhisa Athens: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο 19:30-00:30, Κυριακή 13:30-23:00 Τηλέφωνο κρατήσεων για το εστιατόριο και παραγγελιών: 210 896 0510.   Δείτε επίσης: Ποιες είναι οι τάσεις και η νέα μόδα στο φαγητό; Το Noma της Κοπεγχάγης κατακτά το 3ο αστέρι Michelin Τι δείχνει το «Βαρόμετρο» του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια στην «κορωναϊκή εποχή»  

from www.olivemagazine.gr https://ift.tt/3Cu6PRk

Σχόλια